Ferie til Afrika eller Asien

  • -

Ferie til Afrika eller Asien

Category : Ikke kategoriseret

Overvejer du ferie i Afrika eller Asien, men har svært ved at bestemme dig for, hvilken destination der bedst opfylder dine behov, så læs med her.

Begge kontinenter byder på hver deres unikke oplevelser, og begge steder kan man finde eventyrlige naturoplevelser, et rigt dyreliv og noget  af verdens smukkeste kulturarv. Fælles for de to rejsemål er, at det fortsat er ret billigt, at opholde sig i de fleste af landene. Du får mulighed for at opleve nogle af verdens mest eksotiske madkulturer, og du kan få et unikt indblik i meget forskellige folkeslag. Asien og Afrika har dog også hver deres unikke charme, og helt særegne attraktioner.

Eventyrlig safaritur i Afrika

En safari er noget er det mest eventyrlige, man nogensinde kan bevæge sig ud på. Savannen er et landskab som er helt unikt, og det samme gælder for savannedyrene. Her findes nogle af verdens mest fantastiske vilde dyr lige fra løver, giraffer og elefanter til flodheste, leoparder og flamingoer.

Der er flere lande i Afrika, hvor du kan tage på safari. Den klassiske tur med mulighed for at se the ’The big five’, som er de mest populære savannedyr, kan blandt andet opleves i Kenya, Tanzania og Botswana.

Derudover findes der en del regnskov i Afrika, hvor du kan opleve en helt anden form for natur, og en mængde andre dyrearter som fx gorillaerne.

Skal man til Afrika kan man, med fordel, kombinere en safaritur med et storbybesøg.

I Sydafrika finder man fx byerne Cape Town og Johannesburg, der begge byder på charmerende kultur og historie.

Eksotisk strand med solstole

Det mystiske og kulturelle Asien

Asien byder på alt lige fra trekkingture i den Malaysiske regnskov til kulturelle  seværdigheder som et besøg ved Taj Mahal i Indien.

I Kina kan du opleve et af verdens syv vidundere; Den Kinesiske Mur som gemmer på tusindvis af års historie og dramatiske krigsslag. Du kan også vælge at besøge en af de mange moderne metropoler i Asien, så som Tokyo i Japan eller Shanghai i Kina.

Asien er desuden et mekka for badeturister, som søger mod de helt enestående sandstrande og øer som Syd- og Sydøstasien byder på. Nogle af de mest besøgte steder er Thailand, Maldiverne, Vietnam og Fillippinerne. Her hersker der tropisk klima året rundt, og du finder nogle er verdens smukkeste naturoplevelser. Du kan blandt andet besøge et af de mange templer, tage ud og se rismarkerne på Bali eller tage på flodture i regnskoven i Cambodja.